Projektjeink

A Katonai Vizsgaközpont a minősítő és fokozati vizsgák szervezésén és végrehajtásán túl számos egyéb tanfolyam számonkéréseinek előkészítésében, lebonyolításában működik közre. A projektek alapját a Magyar Honvédségtől, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetemtől érkező igények képezik.

1. Magyar Honvédség szervezetei igénye alapján:

 

1.1  Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság

2014 évben kezdődő töretlen együttműködésünk eredményeként folytatódik a raj-, szakasz-, századparancsnoki vizsgák végrehajtása. Munkatársaink közreműködésével került összeállításra a "Harcszabályzati ismeretek" vizsgaanyaga és az on-line rendszerű vizsgáztatás.

 

1.2 KatonaSuli Program

2015 januárban történt felkérés alapján a szakközépiskolákban folyó katonai alapismeretek tantárgy E-learning módszerű átalakításának végrehajtását vállaltuk.

 

1.3 Honvédelmi alapismeretek

A 2014 novemberben indult projekt a felsőoktatási intézmények honvédelmi alapismeretek tárgykör számonkérését foglalja magában, amelyhez az ILIAS rendszert biztosítja a központ.

 

1.4 Béketámogató Kiképző Központ

2013 október óta folyamatos az együttműködés a két szervezet között.

 

2. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatási egységek igényei alapján:

 

2.1 Katonai Üzemeltető Intézet

Intézetvezető által igényelt vizsgák végrehajtását támogatjuk.

 

2.2 Informatikai és Elektronikai Hadviselés Tanszék

Tanszékvezető igényének megfelelően biztosítjuk az ILIAS rendszer alkalmazását az „Információs műveletek” tantárgy vizsgáinak lebonyolításához.
Legfontosabb tudnivalók:

További tudnivalók: